Αγαπώ τα ζώα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αυτό με οδήγησε στο να δουλεύω με αυτά, πράγμα που δίνει νόημα στη ζωή μου, με γεμίζει.

Όλα ξεκίνησαν το 2014. Η αδελφή του τότε φίλου μου, με την οποία μοιραζόμαστε  το πάθος για τα ζώα, διατηρούσε κάτι σαν ένα μικρό ιδιωτικό καταφύγιο ζώων. Προσπαθούσε  να περισυλλέξει κάθε σκύλο που δε στάθηκε τυχερός, ώστε να έχει έναν αγαπημένο ιδιοκτήτη και να μην περιπλανιέται μόνος του στους δρόμους. Μεταξύ των πολλών προβλημάτων που έπρεπε να λύσει, ένα ήταν ότι στην περιοχή υπήρχαν λίγα μέρη όπου μπορούσαν να τα περιποιηθούν. Η ίδια δεν ήξερε να κουρεύει σκυλιά και επιπλέον ο κάθε σκύλος δεν ήταν πρόθυμος να κουρευτεί, μερικοί φοβούνταν.

Αποφάσισα λοιπόν να βοηθήσω, και επειδή μου αρέσει με ό,τι καταπιάνομαι να το κάνω με συνέπεια και στην εντέλεια, πήγα στην Τσεχική Δημοκρατία για μερικές εβδομάδες για να εκπαιδευτώ σωστά στους τομείς της περιποίησης, υγιεινής και ψυχολογίας των σκύλων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν περιποιόμουν μόνο τα σκυλιά από το μικρό καταφύγιο, αλλά άρχισα να δουλεύω με ένα γνωστό κατάστημα κατοικιδίων ζώων, κούρευα τους τετράποδους πελάτες μου και στα σπίτια τους, δηλαδή σε δικό τους, οικείο και λιγότερο αγχωτικό περιβάλλον και επειδή οι ιδιοκτήτες τους ήταν ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μου, επέστρεφαν σε μένα και εγώ εξακολουθώ να τους προσέχω μέχρι και σήμερα.

Όταν μου παραπονέθηκε μία από τις πελάτισσες μου ότι δεν μπορούσε να βρει ένα ωραίο και ταιριαστό κολάρο για το σκύλο της, άρχισα να το ψάχνω και διαπίστωσα ότι ένα ποιοτικό κολάρο μπορεί να κατασκευαστεί με τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, ποιοτικά υλικά, λίγη επιδεξιότητα και όλα αυτά χειροποίητα. Έτσι δημιουργήθηκε το κολάρο και το λουρί Dog2Style. Ξεκίνησε με πολλές ώρες αναζήτησης ποιοτικού και μοναδικού υλικού και ακόμη περισσότερες ώρες μαθαίνοντας τη ραπτομηχανή. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή προϊόντων ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς.

Δίνουμε σημασία στην εντοπιότητα του αρχικού υλικού, επομένως οι ιμάντες και οι κορδέλες είναι  κυρίως ελληνικής προέλευσης και τα μεταλλικά υλικά είναι τσεχικής παραγωγής. Πίσω από το κάθε  μοναδικό κολάρο υπάρχουν ώρες  λεπτομερούς εργασίας  και τα κολάρα ράβονται πάντα στα μέτρα του κάθε τετράποδου πελάτη ξεχωριστά. Περιλαίμια, ιμάντες και τα λουριά είναι διαθέσιμα στο www.dog2style.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα κατοικίδιων.